Logo 1609bold

Simulinc

Simulinc logo
Opdrachtgever
Simulinc
Aanleiding

Simulinc is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van mensen in het onderwijs. Zij staan voor betrokkenheid, kwaliteit en flexibiliteit. Door de beste mensen op de juiste posities te plaatsen, is Simulinc een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Daardoor dragen ze bij aan de vooruitgang van het onderwijs.

De vraag

Toen Simulinc onlangs de kans kreeg om zich in te schrijven op een aanbesteding voor de inhuur van personeel bij een onderwijsinstelling, vroegen ze aan ons om mee te denken.

Wat we gedaan hebben

Een Europese aanbestedingsprocedure, zoals in dit geval, is niet voor iedereen dagelijks kost. Voor de inschrijving moesten er (zeer uitgebreid) verschillende vragen beantwoord worden. Doel daarvan was om te laten zien waarom de keuze op Simulinc zou moeten vallen. Onze copywriter kreeg de taak om de uitwerking van de antwoorden onder de loep te nemen, zodat Simulinc zekerheid had dat de vragen inhoudelijk en volledig beantwoord werden.

Taart

Vorige week kwam het bericht dat de inschrijving succesvol was en dat Simulinc de aanbesteding heeft binnengehaald. Om dit te vieren, ontvingen we taart!

Simulinc mok
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je impact maken met jouw teksten? Wij helpen je graag.

Neem contact op
Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons