Logo 1609bold

Cimitec

Opdrachtgever
Cimitec
Aanleiding

Cimitec opereerde vooral op de zakelijke markt. Mede door de pandemie werd het aan die kant een stuk stiller en wilden ze ook graag particuliere opdrachten aannemen. Wij hebben natuurlijk ons steentje bijgedragen om de particuliere versie van Cimitec in de markt te zetten.

Wat hebben we gedaan?

En zo werd 'Concrete Ideas by Cimitec' geboren. Een apart label speciaal voor de particuliere markt. En naast de positionering van dit label, hebben we ook nagedacht over het communicatieconcept en de identiteit van Concrete Ideas by Cimitec.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op!
Websiteontwerp

Toen de positionering, het concept en de identiteit rond waren, hebben we tot slot het ontwerp voor de website gemaakt. Deze is in samenwerking met Webdesignhq. tot stand gekomen!

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons