Logo 1609bold

Autogarantie

Wat hebben we gedaan?

Autotrust verkoopt autogaranties en wilde graag een tweedeling maken in het productportfolio. Daarom wilden ze een apart merk - Autogarantie.nl - in de markt zetten en uitrollen. Met de eigen app kan er heel makkelijk een autogarantie worden afgesloten. De makkelijkste manier naar zorgeloos rijplezier.

Voor Autogarantie.nl ontwikkelden wij een nieuwe positionering en een nieuw concept met bijbehorend nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Zichtbaarheid

Om duidelijk te maken dat Autogarantie.nl beschikbaar is bij verschillende dealers, hebben we ook borden en spiegelhangers gecreƫerd.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons