Logo 1609bold

Autogarantie

Wat hebben we gedaan?

Autotrust verkoopt autogaranties en wilde graag een tweedeling maken in het productportfolio. Daarom wilden ze een apart merk - Autogarantie.nl - in de markt zetten en uitrollen. Met de eigen app kan er heel makkelijk een autogarantie worden afgesloten. De makkelijkste manier naar zorgeloos rijplezier.

Voor Autogarantie.nl ontwikkelden wij een nieuwe positionering en een nieuw concept met bijbehorend nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Zichtbaarheid

Om duidelijk te maken dat Autogarantie.nl beschikbaar is bij verschillende dealers, hebben we ook borden en spiegelhangers gecreëerd.

Meer waarde door aandacht

Er zijn veel dingen die onze aandacht vragen. Vrienden, hobby’s, werk en telefoon. Ook merken vragen geregeld onze aandacht. Maar hoe creëer je aandacht voor jouw merk? Door creatief te zijn en in te spelen op de behoefte van je doelgroep. Wij stellen het gangbare graag ter discussie zodat we samen jouw klanten kunnen verbazen met frisse, onderscheidende ideeën en tegelijk waarde toevoegen aan jouw business.

Over ons