Logo 1609bold

Techniek campagne

Opdrachtgever
SPT Noord
Wat hebben we gedaan?

De technieksector kent vele gezichten en omvat veel verschillende soorten bedrijven. Hoewel de sector een grote variatie aan beroepen en functies heeft, overwegen toch maar weinig mensen buiten de techniek om in deze branche te werken.

De vraag die wij gesteld kregen: hoe maken we zij-instromers enthousiast voor een baan in een sector waar nu en in de toekomst een tekort is aan goed personeel?

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Campagne

We hebben een campagne ingericht die ervoor moet zorgen dat zij-instromers worden geprikkeld en geĆ«nthousiasmeerd over een carriĆØre in de techniek. De campagne is gericht op herkenbaarheid bij ons allemaal. Want er zijn meer mensen geschikt voor de techniek dan je denkt!

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons