Logo 1609bold

Techniek campagne

Opdrachtgever
SPT Noord
Wat hebben we gedaan?

De technieksector kent vele gezichten en omvat veel verschillende soorten bedrijven. Hoewel de sector een grote variatie aan beroepen en functies heeft, overwegen toch maar weinig mensen buiten de techniek om in deze branche te werken.

De vraag die wij gesteld kregen: hoe maken we zij-instromers enthousiast voor een baan in een sector waar nu en in de toekomst een tekort is aan goed personeel?

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Campagne

We hebben een campagne ingericht die ervoor moet zorgen dat zij-instromers worden geprikkeld en geënthousiasmeerd over een carrière in de techniek. De campagne is gericht op herkenbaarheid bij ons allemaal. Want er zijn meer mensen geschikt voor de techniek dan je denkt!

Meer waarde door aandacht

Er zijn veel dingen die onze aandacht vragen. Vrienden, hobby’s, werk en telefoon. Ook merken vragen geregeld onze aandacht. Maar hoe creëer je aandacht voor jouw merk? Door creatief te zijn en in te spelen op de behoefte van je doelgroep. Wij stellen het gangbare graag ter discussie zodat we samen jouw klanten kunnen verbazen met frisse, onderscheidende ideeën en tegelijk waarde toevoegen aan jouw business.

Over ons