Logo 1609bold

Mobility service

Tags
Wat hebben we gedaan?

Mobility Service kwam bij ons met de vraag of wij de implementatie van hun nieuwe huisstijl wilden verzorgen. Een goede implementatie is nodig om je nieuwe huisstijl echt tot zijn recht te laten komen. Dus dat hebben we gedaan!

We regelden alles voor een soepele implementatie. Zo verzorgden we de signing op het pand, regelden we advertenties in en zorgden we voor een ontwerp voor de auto's van Mobility Service.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Jaarboek

Naast het regelen van de signing, advertenties en het ontwerp voor de auto's, ontwierpen we ook het Mobility Service magazine!

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons