Logo 1609bold

Mobility service

Tags
Wat hebben we gedaan?

Mobility Service kwam bij ons met de vraag of wij de implementatie van hun nieuwe huisstijl wilden verzorgen. Een goede implementatie is nodig om je nieuwe huisstijl echt tot zijn recht te laten komen. Dus dat hebben we gedaan!

We regelden alles voor een soepele implementatie. Zo verzorgden we de signing op het pand, regelden we advertenties in en zorgden we voor een ontwerp voor de auto's van Mobility Service.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Jaarboek

Naast het regelen van de signing, advertenties en het ontwerp voor de auto's, ontwierpen we ook het Mobility Service magazine!

Meer waarde door aandacht

Er zijn veel dingen die onze aandacht vragen. Vrienden, hobby’s, werk en telefoon. Ook merken vragen geregeld onze aandacht. Maar hoe creëer je aandacht voor jouw merk? Door creatief te zijn en in te spelen op de behoefte van je doelgroep. Wij stellen het gangbare graag ter discussie zodat we samen jouw klanten kunnen verbazen met frisse, onderscheidende ideeën en tegelijk waarde toevoegen aan jouw business.

Over ons