Logo 1609bold

Online marketing voor Pine Design Wonen

Opdrachtgever
Pine Design Wonen
Aanleiding

Door de sluiting van de winkels tijdens de coronapandemie, was 'normaal' winkelen bij Pine Design Wonen helaas niet mogelijk. Winkelen of afspraak daarentegen wel! Maar hoe zorg je ervoor dat die boodschap bij zoveel mogelijk mensen terecht komt?

Wat hebben we gedaan?

Door de inzet van online marketing kunnen we gemakkelijker een grote groep mensen vertellen over winkelen op afspraak bij Pine Design Wonen. We hebben verschillende social media ads ingericht en daarmee mensen gestimuleerd om een afspraak te maken om naar Pine Design Wonen te komen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Het resultaat?

De campagne was enorm succesvol! Er werden ruim 100 afspraken ingepland. Afspraken die zonder de inzet van online marketing misschien niet waren gemaakt. Met als bijkomend voordeel dat via deze weg ook de naamsbekendheid van Pine Design Wonen is vergroot.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons