Logo 1609bold

Kisuma

Opdrachtgever
Kisuma Chemicals B.V.
Wat hebben we gedaan?

Kisuma wilde, naast hun verkoopkantoor, meer rechtstreeks contact met hun afnemers. Kisuma heeft grote Research & Development afdeling en werkt daar aan prachtige innovaties. Maar ze vergeten dit te vertalen voor de doelgroep.

Daarom hebben wij een nieuwe positionering en concept ontwikkeld die Kisuma helpen het goede verhaal te vertellen aan de juiste doelgroep. Daarnaast hebben wij verschillende campagnes voor Kisuma bedacht en uitgevoerd.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Uitvoering

We hebben in samenwerking met partners een beursstand ontworpen en ingericht voor de K-Show in Duitsland. Daarnaast hebben we de website www.dontwasteprogress.com/nl/ ontworpen en gebouwd samen met een online bureau waar klanten en andere partijen zich konden aanmelden voor de seminars die tijdens de beurs werden gegeven.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons