Logo 1609bold

Kisuma – don’t waste progress

Opdrachtgever
Kisuma
Tags
Wat hebben we gedaan?

"Help ons tastbaar te maken wat we doen, wat onze rol is en hoe zich dit kan doorvertalen." Dat was de vraag waarmee Kisuma bij ons kwam voor deze campagne.

Wij hebben ze geholpen in de ontwikkeling van het verhaal én de doorvertaling naar een video. Het resultaat bekijk je hieronder.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Don't waste progress

Bij Kisuma geloven ze in de kracht van vernieuwing. Don’t waste progress: ze bedenken de oplossingen voor circulariteit, in plaats van achterblijven met afval en vervuiling. Kisuma laat geen kans onbenut om nieuwe, innovatieve toepassingen aan te dragen.

Om deze reden zijn ze sinds 1 november 2020 aangesloten als key partner bij het INITIATE consortium (Innovative industrial transformation of the steel and chemical industries of Europe) waar ze leverancier van de sorbent zijn.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons