Logo 1609bold

Schuldhulp.tv

Opdrachtgever
Draad Advocaten
Hulp bij financiële problemen

Mensen met financiële problemen zijn zich vaak niet bewust zijn van het feit dat ze hulp nodig hebben. Daar moest verandering in komen en zo kwam Schuldhulp.tv tot leven. Zij willen de doelgroep op een laagdrempelige en toegankelijke manier van informatie voorzien zodat men tijdig op zoek gaat naar hulp en teven weten waar ze die hulp kunnen vinden. Het platform richt zich direct op mensen met schulden. Praten mét de doelgroep in plaats van over.

Om dit te realiseren, hebben wij Schuldhulp.tv geholpen met de vormgeving en invulling van hun platform. Op een toegankelijke manier met duidelijk taalgebruik en ondersteund door video worden herkenbare situaties weergegeven. Hiermee willen we het taboe doorbreken en de drempel verlagen om hulp te zoeken. Het kan ten slotte iedereen overkomen.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Prachtig online platform

Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig online platform geïnitieerd en gefinancierd door een aantal bedrijven die nauw verbonden zijn met de schuldhulpproblematiek. Met Schuldhulp.tv kunnen mensen op een daadkrachtige en snelle manier uit de schulden worden geholpen.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons