Logo 1609bold

JIJ brillen & meer

Tags
Aanleiding

Niet zomaar een brillenzaak. Maar een ontmoetingsplek voor iedereen. Dat is wat Jeroen voor zich zag toen hij ons vertelde over zijn idee om een boetiek-achtige brillenzaak te openen in het centrum van Zuidlaren. Hij vroeg ons om een passende identiteit en concept te maken. Daarnaast vroeg Jeroen ons of wij ook iets met een ananas konden doen. De ananas staat namelijk symbool voor gastvrijheid. Ananassen en brillen combineren? Laat dat maar aan ons over!

Arrow golden
Arrow golden
Wat hebben we gedaan?

We hebben voor JIJ een identiteit en concept uitgewerkt. In het logo hebben we de I en de J aan elkaar vastgeplakt. Daardoor ontstaat er verbinding en dat sluit perfect aan bij de visie van Jeroen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons