Logo 1609bold

Daro Fashion Store

Opdrachtgever
Daro Fashion Store
Tags
Wat hebben we gedaan?

Een situatie zo veranderlijk als deze, vraagt om creativiteit! Zo moest Daro Fashion Store door de coronamaatregelen haar deuren tijdelijk sluiten. Ze hebben daarom snel een WhatsApp shop opgezet zodat mensen tóch konden blijven shoppen. Wij werden ingeschakeld om de App Shop kenbaar te maken onder alle klanten van Daro.

Zo gezegd, zo gedaan! We stampten een nieuwsbrief uit de grond en maakten een pakkende social media post zodat men niet meer om de App Shop van Daro heen kon. Een mooi voorbeeld van snel schakelen tijdens een onverwachte situatie.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Het resultaat?

Klanten weten de shop goed te vinden en men kan heerlijk blijven winkelen, ondanks de tijdelijke sluiting van de winkel. Daro ging in korte tijd van een fysieke winkel compleet over op een online App Shop. Door creatief te zijn en te denken in oplossingen, vinden we samen een weg!

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons