Logo 1609bold

EK Veldrijden

Opdrachtgever
Courage Events
Aanleiding

In het weekend van 6 en 7 november vond het Europees Kampioenschap Veldrijden plaats op de VAM-berg in het Drentse Wijster. Het evenement werd live op televisie uitgezonden in 9 landen, trok meer dan 600.000 kijkers en meer dan 10.000 toeschouwers trokken naar de Col du VAM om het spektakel in levenden lijve bij te wonen.

Wat hebben we gedaan

In opdracht van Courage Events hebben wij de marketing en communicatie van het evenement verzorgd. Een geweldige klus om als team aan te werken in verschillende opzichten. Samen werkten we aan de profilering van het evenement, zochten we de verbinding met partners en sponsoren en creƫerden we zichtbaarheid tijdens de live uitzendingen.

Het EK Veldrijden kwam voort uit een uitstekende samenwerking met de Drentse partijen, Libema Profcycling, de UEC, de provincie Drenthe en bovenal Thijs Rondhuis van Courage Events; als initiatiefnemer en katalysator. Het resultaat was een prachtige koers en een geweldige promotie voor Drenthe als fietsprovincie. We hebben er onwijs van genoten.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons