Logo 1609bold

Alpha

Opdrachtgever
Alpha
Aanleiding

Als klant van Alpha zijn je facilitaire processen altijd up-to-date. En zelf zijn ze nu ook weer helemaal up-to-date! We hebben Alpha namelijk in een nieuw jasje gestoken. Een jasje dat een stuk beter past bij wie ze zijn en waar ze voor staan.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Wat hebben we gedaan?

Voor Alpha hebben we een nieuwe positionering bedacht met een bijbehorend concept en visuele identiteit. We hebben het logo en de huisstijl aangepakt, de webteksten herschreven op basis van het nieuwe concept en de website ontworpen. Deze is in samenwerking met internetbureau Praes ontwikkeld.

Alpha en... honing?

Daarnaast hebben we een introductiecampagne voor Alpha bedacht en uitgevoerd. In samenwerking met Bijenbaas hebben we potjes honing naar de klanten van Alpha verstuurd. Wat Alpha en honing met elkaar te maken hebben? Heel simpel: de honingraat!

Bijen gingen namelijk op zoek naar de meest optimale en efficiƫnte vorm om honing in op te slaan, eitjes in te leggen en stuifmeelkorrels op te slaan. Deze vorm moest ook een heel vlak kunnen opvullen. Zo kwamen de bijen op de honingraat, ofwel zeshoek. We hebben ervoor gekozen om de zeshoek in de huisstijl van Alpha terug te laten komen. Want bij Alpha zorgen ze ervoor dat jouw inkoopprocessen vele malen efficiƫnter worden ingericht. Net zoals de bijen dat doen in een honingraat.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons