Logo 1609bold

Pine Design Wonen

Opdrachtgever
Pine Design
Aanleiding

Soms is het goed om weer eens terug te gaan naar de basis en je doelstellingen onder de loep te nemen. Dit was bij Pine Design Wonen ook het geval. We zijn om de tafel gegaan en kwamen tot het inzicht dat beleving & inspiratie centraal moesten staan bij een winkel als Pine Design Wonen. Dat betekende dat ook de website een make-over nodig had!

Arrow golden
Arrow golden
Wat hebben we gedaan?

Zo gezegd zo gedaan. We ontwikkelden een nieuw concept die in het teken stond van inspiratie en beleving, zorgden voor het website ontwerp, schreven de webteksten en verzorgden de fotografie. En met resultaat! De website van Pine Design Wonen straalt inmiddels een en al inspiratie en beleving uit, precies het gevoel wat we wilden bereiken. Zo sluit de website helemaal aan bij de fysieke winkel.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons