Werken bij 

Werken bij

Stage: Creatieve content medewerker

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons gaat versterken op het gebied van content creatie. Ben je op zoek naar leuke en afwisselende stage? Ben jij een creatieve schrijver, helemaal thuis in de wereld van social media en online marketing en hou je van klantcontact? Dan moet je echt even verder lezen. 

1609bold brengt merken in topconditie. We helpen merken met groeien door middel van sterke strategieën, frisse content en creatieve creaties. Het beste resultaat behalen voor de klanten van onze klanten, dát is onze missie. Dit doen we samen met onze klant; het is een teamsport. Een topconditie moet je opbouwen én onderhouden, het is een proces dat niet stopt.

Tijdens je stage ga je aan de slag met de uitvoering van content marketing voor een aantal van onze klanten. Je bedenkt social media-campagnes en deze zet je ook op. Jij weet dus hoe je een boodschap kort en bondig, maar compleet en duidelijk kunt formuleren. Uiteindelijk maak je het werk meetbaar in maandelijkse rapportages voor de klant. Naast social media-campagnes ondersteun je de collega’s bij overige campagnes. We geven je alle ruimte om te leren hoe het werkt in de dynamische, soms hectische, maar super interessante wereld van een bureau.

Onze nieuwe stagiair(e)

  • Volgt een HBO/WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing of media. Dit is overigens geen must; studeer jij heel iets anders, maar denk je dat deze stage iets voor jou is? Laat maar zien! 
  • Kan snel schakelen
  • Wordt happy van dynamiek en vreet stress op, in plaats van andersom
  • Houdt van social media, erg veel zelfs. Je begrijpt het belang en ziet de mogelijkheden hier impact te maken
  • Is een ster in het schrijven van teksten en het maken van content voor social media; vanzelfsprekend schrijf je foutloos Nederlands.
  • Is een zelfstandige werker.
  • Beschikt over een (soms on-)gezonde dosis humor.. en een beetje zelfspot

 

Wat krijg je van ons?

Je gaat stagelopen in een superleuk team, je krijgt veel vrijheid in je werk en uiteraard een stagevergoeding. Lijkt het je wat? Overtuig ons op de manier die jij het beste vindt passen. Klik hier voor onze contactgegevens.