Strategie | Branding |
Contentplanning | Realisatie

 

Pinedesign

Pine Design Wonen in Zuidlaren draagt bij aan je woongenot. Woonadviseurs helpen je met het samenstellen van een interieur dat past bij wie je bent. Kennis, kwaliteit en advies zijn voor Pine Design onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze vullen elkaar aan en vloeien in elkaar over. In de sfeervolle woonwinkel vind je een ruim aanbod van meubelen en woonaccessoires in diverse stijlen. Eigentijds, van landelijk tot modern. Een plek om je te laten inspireren!

Vraag

Bij Pine Design werken adviseurs. Mensen die het geweldig vinden om de klant te helpen. En vooral om de klant van het juiste advies te voorzien. Waardoor je huis echt een eigen thuis wordt. Maar die adviseurs willen niet bezig zijn met communicatie. Hun focus ligt op het helpen van de klant.

Willen jullie de marketing & communicatie van Pine Design uit handen nemen?

Analyse

Kennis en kunde is er in overvloed bij Pine Design. En op het moment dat de (potentiele) klant over de drempel stapt is hij in goede handen. Geen verkopers die koste wat kost een bank willen verkopen maar er ontstaat een dialoog dat gaat over de beste inrichting. Maar tegelijkertijd is Pine Design afhankelijk van de merken die ze voeren. Elk merk met een eigen doelgroep en imago. En daarnaast het veranderende oriënteringsproces van de klant.

 

Oplossing

We hebben een duidelijke propositie voor Pine Design ontwikkeld. Geen concept dat iedereen aan moet spreken maar wat de juiste klant in de juiste tone-of-voice aanspreekt. Dat gebruikt maakt van de merken indien mogelijk maar waar het uiteindelijk altijd gaat over het advies dat je bij Pine Design krijgt. In het concept hebben we nadrukkelijk ook gekeken naar het oriëntatieproces van de potentiële klant. Waar wordt op gezocht? Welke rol spelen de merken die Pine Design voert hierin? En wat is de trigger om op bezoek te komen in de winkel?

 

Resultaat

Wij geven invulling aan de complete marketing & communicatie voor Pine Design. Dit doen we vanuit een contentplanning. Maandelijks wordt de voortgang besproken en op basis van de resultaten bijgesteld. Wij zorgen voor de juiste balans tussen bestaande en nieuwe klanten. Hebben oog voor het jaargetijde en zorgen voor voldoende aanloop in de winkel. Waar de woonadviseurs ervoor zorgen dat de klant met een eerlijke en oprecht advies de woonwinkel weer verlaten.