Logo 1609bold

WorkInEnergy

WorkInEnergy header
Opdrachtgever
Laurens van Berkel en Arjen Snoekc
Aanleiding

Professionals die jarenlang in de energiesector werkten, helpen hun talent en ervaring in te zetten voor andere bedrijfstakken bij het oplossen van complexe vraagstukken of duurzaam ondernemen. Laurens van Berkel en Arjen Snoekc van WorkInEnergy kwamen naar ons toe met deze droom. Wie zegt dat dromen niet uit kunnen komen?

WorkInEnergy
WorkInEnergy
WorkInEnergy
WorkInEnergy
WorkInEnergy
WorkInEnergy
WorkInEnergy
Arrow golden
Arrow golden
Wat hebben we gedaan?

Er komt veel kijken bij het starten van een nieuw bedrijf. Wij hielpen Laurens en Arjen daarom bij het bepalen van de positionering en de propositie en maakten het merkmanifest en de pay-off. De look and feel van WorkInEnergy werd uitgedacht en omgezet in een logo en een huisstijl.

Voor de website en de eerste uitingen legden we een mooi concept neer. Ook bepaalden we de indeling van de site, schreven de teksten en maakten het design. De vrienden van Webdesignhq bouwden hiermee een echte website. Samen gingen we vol gas voor WorkInEnergy en maakten we van een droom werkelijkheid.

WorkInEnergy cta
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons