Logo 1609bold

RunX

Opdrachtgever
RunX
Wat hebben we gedaan?

De vraag die we vanuit RunX kregen, was: kunnen jullie onze strategie omzetten in een communicatieconcept en op basis hiervan advies geven over hoe we dit doorzetten in onze communicatie?

Zo gezegd, zo gedaan! We hebben een communicatieconcept bedacht en dit vervolgens ook doorgevoerd. We ondersteunen in de uitvoering waar we ons met name richten op bestaande klanten. Denk hierbij aan events, nieuwsbrieven en de social media van RunX.

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Activatie

Daarnaast hebben we ook verschillende activatie campagnes ontwikkeld in samenwerking met verschillende merken, waaronder Odlo, Brooks, Saucony.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons