Logo 1609bold

NK Wielrennen

Tags
Aanleiding

Op 19 en 20 juni dit jaar vond het NK Wielrennen plaats op de Col du Vam in Wijster. Waar het vorig jaar een vrij treurige bedoeling was zonder publiek, stonden er dit jaar wél enthousiaste wielrenliefhebbers langs het parcours. Ook dit jaar waren wij weer trotse mediapartner van dit nationale spektakel!

Arrow golden
Arrow golden
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jij wilt impact maken met je bedrijf en een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Zullen wij je daar bij helpen?

Neem contact op
Wat hebben we gedaan?

Als mediapartner verzorgden wij onder andere alle uiterlijke communicatie omtrent het NK Wielrennen. We ontwikkelden onder andere een programmaboekje, verzorgden verschillende social media uitingen en focusten ons op de ticketverkoop. Een greep hiervan zie je in bovenstaande uitingen. Daarnaast zorgden wij ook voor de externe communicatie. We schreven branded content, persberichten en verzorgden de mailingen.

Meer waarde door aandacht

Het oplichtende scherm van je telefoon, de advertentie die voorbij komt op social media, deze tekst: wat krijgt jouw aandacht? In een wereld waar alles om aandacht schreeuwt, is creatief inspelen op de behoefte van je doelgroep cruciaal. We willen waarde toevoegen aan jouw business. Ontmoet hier ons team en lees over onze klanten en de projecten waar we trots op zijn.

Over ons