Van prinses naar Drenthe Kannibaal

Een Drenthe Kannibaal… Kan je daar een voorstelling bij maken? Zie je die dames en heer op de foto’s hieronder? Dat zijn Drenthe kannibalen. IJzervreters, doorzetters. Geen gejank, maar doorbijten. Drenthe Kannibaal is een initiatief voor echte mountainbike-liefhebbers gecreëerd door 1609bold. Op de website www.drenthekannibaal.nl vind je uitdagende mountainbike routes in Drenthe, variërend in locatie en afstand, voor de beginner tot de gevorderde fietser. 

Drenthe niet voor mietjes
Via Drenthe Kannibaal kies je de route uit die je wilt gaan fietsen en vervolgens daag je je vrienden uit om Drenthe te trotseren. De ruige natuur van Drenthe is namelijk niet voor iedereen geschikt… Ten slotte kan je op Drenthekannibaal.nl je eigen arrangement samenstellen, bestaande uit overnachtingen, locaties om te eten en te drinken en andere leuke uittips om je MTB trip compleet te maken. Kortom: kies je route, daag je vrienden uit en maak je dag compleet.

Test 1, 2 ,3
Uiteraard moeten deze routes getest worden. Practice what you preach.. Als wij schreeuwen dat jij je vrienden moet uitdagen, moeten we zeker eerst zelf de titel verdienen. Dus! Aan de bak. Mountainbikes bij Steenbergen Fietsen in Zuidlaren geleend (thanks!), helm op en gaan.

Girls on a mission

Drie 1609bold-collega’s gingen onder begeleiding van fietsfanaat Bastiaan op pad. Deze collega’s zijn échte vrouwen: ze vochten om de enige roze helm, praten graag over knappe mannen, houden van tassen en schoenen en doen een moord voor een fijn leren jasje. Begrijpelijk dus, dat Bastiaan enigszins sceptisch over de mountainbike prestaties van deze dames was. Maar… hij was onder de indruk.

Zadelpijn

“Bastiaan was misschien onder de indruk van ons, maar wij waren onder de indruk van het parcours.” aldus de dames. “De omgeving is echt heel mooi en de route was een behoorlijke uitdaging. We zijn alle drie echt wel sportief, maar het is serieus pittig en je doet het niet zomaar even. Resultaat was dan ook dat we dagen lang niet konden zitten. Maar het was het helemaal waard, want het was een leuke middag met vooral heel veel lol!”

 

Maallust win-actie.
Zo, en nu jij… kan jij Drenthe aan? We hebben nog een leuke win-actie voor je. Lekker over die mtb-route knallen en ondertussen kans maken op een bierproeverij plus rondleiding in het proeflokaal van Maallust, wat wil je nog meer?! Wat moet je doen? Maak onderweg een leuke, verrassende en/of inspirerende foto, van jezelf, de route of de omgeving en plaats deze op je tijdlijn en tag #drenthekannibaal. Vergeet niet je foto op openbaar te zetten! De actie loopt tot en met 15 juli 2018. Geen Facebook? Stuur dan je foto naar info@drenthekannibaal.nl