Supervet! We werken mee aan de oprichting van een professionele wielerclub, met Amsterdam als thuisbasis. Start to meet Amsterdam Cyclingnetwork. Een prachtig en ambitieus project, waar we heel veel zin in hebben!

Lees hieronder het persbericht. Of bezoek https://www.starttomeetamsterdam.nl.

Ambitieuze wielerclub gaat Amsterdam op de kaart zetten
Als het aan Start to meet Amsterdam ligt, is het peloton vanaf 2019 een nieuwe professionele wielerclub rijker, met Amsterdam als thuisbasis. De sleutel tot succes van de nieuwe club ligt in samenwerking en communicatie. Daarom is Start to meet Amsterdam een samenwerking aangegaan met Fellows en 1609bold.

Co-creatie
Omdat de club van de grond af wordt opgebouwd, is er voor gekozen om de lancering door middel van co-creatie te doen. Dit houdt concreet in dat Fellows de branding en identiteit gaat ontwikkelen en 1609bold vervolgens de uitrol voor haar rekening gaat nemen.

Beide partners gaan ondersteunen bij de community building, nieuwe & sociale media, verbinden en communiceren. Zodat iedereen die het fietsen en Amsterdam een warm hart toedraagt, zich binnenkort kan verbinden met het team, van particulier tot ondernemer. Van actief fietser tot wielerfan.

Visitekaartje
Start to meet Amsterdam bouwt aan zowel een vrouwen- als een mannen profploeg. De ambities zijn groot: in een periode van 10 jaar wil Start to meet Amsterdam zich opwerken naar het allerhoogste niveau in het professionele wielrennen, de World Tour.

De ploeg draagt in gedrag en media uit dat Amsterdam een ondernemende, creatieve en innovatieve stad is. De nieuwe ploeg moet wereldwijd het visitekaartje van de stad worden.

De binding Amsterdam zorgt voor een brede community en een stabiele basis. De fiets is hét vervoersmiddel en icoon van Amsterdam en onmisbaar wanneer het gaat om duurzaamheid, gezond leven en schone lucht.